topbella

Monday, May 30, 2011

biar TAKDIR menentukan...

waktu berlalu dan terus berlalu...
tanpa aku sedar, banyak yg telah berlaku dlam hidup aku...'
suka dan duka..
semua sudah aku lalui...

kadang2 aku rasa perit dgn semua ini...
tp pasrah dan redha dgn semua yg terjadi membuatkan aku lebih tenang menjalani dugaan hidup...
dgn keluarga, kawan dan org tersayang di sisi aku...
menjadi sumber semangat aku utk terus berjuang dalam hidup...

dia...
insan yg istimewa dalam hidup aku...
aku tidak pernah mengimpikan hadirnya dia di sisi....
membuat hidup aku lebih sempurna...
kekosongan yg dulu aku rasa...tidak lagi sekrang dgn adanya dia...

alhamdulillah...
dia menerima aku seadanya...
itu  yg membuatkan aku lebih menghargai dia....
insyallah....
jika jodoh dipanjangkan....
aku akan menjadi halal baginya...
amin ya rabbol alamin,..;)

terima kasih atas segalanya...
^-^

Tuesday, May 3, 2011

i like holiday...

aku rasa mcm baru bangun dari mimpi....
tak sangka lak cuti semester dah bermula...
setelah bersenkang mata menghadap buku almost 24 hours...
akhirnya....cuti dah bemula!!!....
heheeh.....
i like it so much tau...

holiday nie walaupun cuma 1 bulan jer...
aku rasa nak wat macam2....
aku nak jalan2 sepuas hati tp pd masa yg sama aku nak luangkan masa yg banyak d umah dgn famili2 aku...
hmm...
part yg aku paling tak sbr skali ialah nak balik semenanjung...
hohoi!!!...
my village...
something special wait for me kat sana...
hehehehe...
^_^....

pastu nak buat apa lg ek???
hmmm...
aktifkan diri post something kat blog kesayangan aku nie...
lama dah duk terbiar...
nak majuk dh blog nie dgn aku......
alalalalla blog.....
im back!!!...

yg pasti..
cuti semester ni kena luangkan sepenuh-penuhnya....
sbb kang buka sem balik dah kena duk hadap blog balik kan...
bosan siot...
per blh buat..belajar punya pasal...
huhuhu....

enjoy time!!!!....
dada...;)

About Me

My Photo
jannah mohd nor
sandakan, sabah, Malaysia
* study degree in marketing at UITM kota kinabalu sabah... * part time business.. * from sandakan.. * willing to share the secret of beauty with other people...
View my complete profile
RaUdHoTuL JaNnAh© DiseƱado por: Compartidisimo