topbella

Thursday, September 30, 2010

setelah sekian lama....

apa korang fkir bler tgk title nie??
haha...
jgn fkir yg aku akan ckp sal benda yg jiwang2 ek...
xder mse k..hehhe..
tp skali skala tu xper lah kan..ahakzz....

dah!!...hentikan!!.kembali ke jalan yg betul...

okey..
per yg aku nk cite sbenarnya tak lah menarik sgt pun...
tp korang baca jer lh k...
wlaupun tak ikhlas...huhuhu..sedih beb...heee..

lme gler tak post pape kt blog aku nie..
bkn apa,disebabkan malas tahap gaban yg amat sgt...
membusykan diri sndri wat benda yg mcm2..
sibuk study yg skali skala jer..
bler ada test or quiz baru nk pasang mata jadi klawar...hahah..
tambah lagi dgn cuti jer memanjang...(part paling aku skerrr..)

thats why lah my title is setelah sekian lama...
ada sambungannya tu...kikiki..
setelah sekian lama tak tulis blog lah...ahhahaha..
mengarut jer aku nie kan...
salah satu perangai buruk aku..hahaha..
malu skit JANNAH mengaku keburukan dri sndri...hoho!!



wokey lah..mesti korang bosan gler dah baca cite ntah pape aku tlis nie..
xder faedah pun nk share kali nie...
laen kali lh kot lau hati aku terbuka nk tulis lg yer...


okey..nk blah dah...
ada request nie utk korang smua..
doakan aku sukses dlm exam yer...
start 27 oktober nie...huhuhu,,..
takottttt tauuuu...
waaaaaa....

About Me

My Photo
jannah mohd nor
sandakan, sabah, Malaysia
* study degree in marketing at UITM kota kinabalu sabah... * part time business.. * from sandakan.. * willing to share the secret of beauty with other people...
View my complete profile
RaUdHoTuL JaNnAh© DiseƱado por: Compartidisimo