topbella

Thursday, December 30, 2010

yeah2...dapat hostel...hehe..

akhirnya,dapat gak aku hostel...
gler punya hepy lh...
tak payah pusing kpala nk fkir lg..heheh...

tapi ada ker patut kami ramai yg dapat kluster b...
bekas tempat student lelaki dlu...
imagine jer lh mcm mana keaadaan bilik tu kn...
kna kemas brabis lh...

tapi tak kisah lh..
asalkan ada tempat utk stay itu dah cukup...
tak sbr plak rse nyer nk balik sana walaupun hati nie berat skali nk tingglkan umah...hehe...
its ok...tinggal satu sem jer lg...
tak sabar nk konvo beb...
k,dada...
salam...

Wednesday, December 22, 2010

diam..diam...aku jatuh??

hmm...
dalam diam aku seakan-akan menyimpan seribu satu rahsia...
tak ada siapa yg tahu termsuk diri aku sendiri..
makin aku cuba mencari, makin aku merasakan hilang semuanya...

apa yg aku inginkan dalam hidupku??
munkin sana dgn apa yg semua orang lain inginkan..
tidak perlu aku ungkapkan satu persatu kerana pasti tidak akan terhitung jumlahnya...

cinta??
hmm,itu kah yang aku inginkan??
diam....diam..aku jatuh cinta??
betul ker??
ntah lh...sukar utk aku jelaskan..
yang pasti, itu adalah satu daripada seribu impianku...
siapa orang nya??
jangan ditanya berulang kali kerana aku sendiri belum pasti...

aku merasakan banyak kekurangan dalam diri ini...
yg meminta aku cepat2 utk merubahnya kepada apa yang aku inginkan....
semua itu memerlukan kesungguhan dari aku sendiri..
aku yang mahu, jadi hanya aku sahaja yang dapat mengubahnya..

entah lah kenapa kali ini aku merasakan ingin melakukan perubahan yg drastik...
sbg hadiah dari aku untuk orang2 yg aku sayangi...
mampu kah aku??
tepuk dada, tanya hati....

Saturday, December 18, 2010

cuti2 di semenanjung




baru2 nie aku balik semenanujung..
bkn baru gak lh,kira dah lama juga..
habis jer paper last aku trus balik sana..
that's why lh skrng baru ada masa nak update blog..

sepanjang kat sana,banyak gak lah tempat aku jalan2...
kira penat gak lh..pape pun aku tetap enjoy..
sbb dapat spend a lot of time dgn family..

mcm besa setiap kali balik semenanjung,aku mesti balik negeri sembilan tempat bapa aku,
pahang tempat mak aku,
n kadang2 balik kelantan tempat moyang aku..
mana tak letih,huhuhu..
itu belum campur lg dgn umah sedara mara aku yg len..
almaklumlah,orang jarang balik kampung nie..
mmg banyak tempat skit nk ziarah supaya tak ada yg kecik hati nanti..

tp yg penting best gak lh...
banyak gak picture yg aku tangkap sbg kenang-kenangan...
utk tatapan korang smua,aku masukkanlah bbrapa picture time aku kat sana dgn family aku..
selamat melihat..hehehe..;)
salam...
pantai terengganu...
genting highland

kat airport sandakan..
i like this picture...
putrajaya...
kat melaka..



time raya dgn anak2 buah...
with amin..;)
kat genting highlands
my siblings...
melaka wonderland


putrajaya...










































































About Me

My Photo
jannah mohd nor
sandakan, sabah, Malaysia
* study degree in marketing at UITM kota kinabalu sabah... * part time business.. * from sandakan.. * willing to share the secret of beauty with other people...
View my complete profile
RaUdHoTuL JaNnAh© DiseƱado por: Compartidisimo