topbella

Saturday, December 18, 2010

cuti2 di semenanjung




baru2 nie aku balik semenanujung..
bkn baru gak lh,kira dah lama juga..
habis jer paper last aku trus balik sana..
that's why lh skrng baru ada masa nak update blog..

sepanjang kat sana,banyak gak lah tempat aku jalan2...
kira penat gak lh..pape pun aku tetap enjoy..
sbb dapat spend a lot of time dgn family..

mcm besa setiap kali balik semenanjung,aku mesti balik negeri sembilan tempat bapa aku,
pahang tempat mak aku,
n kadang2 balik kelantan tempat moyang aku..
mana tak letih,huhuhu..
itu belum campur lg dgn umah sedara mara aku yg len..
almaklumlah,orang jarang balik kampung nie..
mmg banyak tempat skit nk ziarah supaya tak ada yg kecik hati nanti..

tp yg penting best gak lh...
banyak gak picture yg aku tangkap sbg kenang-kenangan...
utk tatapan korang smua,aku masukkanlah bbrapa picture time aku kat sana dgn family aku..
selamat melihat..hehehe..;)
salam...
pantai terengganu...
genting highland

kat airport sandakan..
i like this picture...
putrajaya...
kat melaka..



time raya dgn anak2 buah...
with amin..;)
kat genting highlands
my siblings...
melaka wonderland


putrajaya...










































































1 comments:

Azzahra said...

Assalamua'laikum kak jannah nice pic..and welcome to SABAH back..see u soon..

About Me

My Photo
jannah mohd nor
sandakan, sabah, Malaysia
* study degree in marketing at UITM kota kinabalu sabah... * part time business.. * from sandakan.. * willing to share the secret of beauty with other people...
View my complete profile
RaUdHoTuL JaNnAh© DiseƱado por: Compartidisimo