topbella

Monday, March 28, 2011

segmen: gegar blogger baru...

yes2...
nie lah segmen ben asaahri yg aku tunggu2..hehehe..
hope masih sempat lagi nak join nie...huhuhu..
okey.
i start!!...

GEGAR BLOGGER  BARU



jawapan nyer senang jer...
hikhikhik..
sbb satu aku rasa gambar nie nampak cool and bersahaja...
n then jwapan pling mantap ialah sbb ada muka abg ben lah..
sbb tu aku plih gambar nie...
pape pun abg ben mmg mantop..tip..top...^-^


ehem2...knpa sy jd blogger ek???
sedih nk cite nie..
cer cite..cer cite..kan2???..hehehe...
sbb aku nk dpt lbh ramai kwn..
n then blog nie tmpat aku curahkan segala apa yg aku nak share dgn korang smua..
mybe blogger baru mcm aku nie lum banyak idea lagi...
n then bakat menulis blog nie pn masih dalam proses diasah lagi....
so,insyallah dgn jadi seorang blogger nie aku harap dpt banyak ilmu2 yg berguna dr blogger yg lain.
mcm abg ben kita kan...hee..;)..
so, express your idea in your blog....


hmm...
banyak sebenarnya...tak terkira...mna yg aku dah follow, klu entri dorang best mmg aku baca...
tp pilihan harian aku mmg blog abg ben lah...


so, itu jer yg aku kena jawab utk mewajibkan ak ikut segmen nie...
hoho!!!!...
last word dr aku...
TQVM ABG BEN!!!....^-^

19 comments:

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

NiSha said...

Nisha Singah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com/

lenloy said...

Salam kenal, dari blog encik ben

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

Fuuyooh said...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog Hj ben..

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

pRiNCe said...

selamat berkenalan ye....
sy blogger kl...
jom jadi member nak??

jannah mohd nor said...

solo molo: waalaikumsalam...

thanks sbb kasi GEGAR!!!.....

^_^

jannah mohd nor said...

nisha: thanks nisha for the singgah...hehehe...


okey...i will update it as soon as possibble..

jannah mohd nor said...

lenloy: salam kenal jg dr sy...

thanks sbb singgah..;)

jannah mohd nor said...

fashah 84 : waslm...

thanks sbb singgah...
^-^

Hanieqha said...

singgah lompat2 senyum sengih kt cni yee..
hehe..
nice blog..

Shriaaapppp Shrrriiiaaapppp atas keyboard!!
JANGAN ON9 LEBIH KUL 3!!

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

kAmi dAn mEreKa!! said...

hai2,
kite dr blog abg ben,
slamat brkawan! =)

jannah mohd nor said...

thanks farhana sbb follow...
hargai nyer sgt2...
heheheheh...^_^

jannah mohd nor said...

thanks hanieqa sbb sudi lompat2 kat blog nie...

nnti sy lompat2 kat blog awk plak ek...hehehee..;)

jannah mohd nor said...

kami dan mereka: selamat berkawan dr sy juga....hehehhe..

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap kita dapat jadi kawan ye...:)

About Me

My Photo
jannah mohd nor
sandakan, sabah, Malaysia
* study degree in marketing at UITM kota kinabalu sabah... * part time business.. * from sandakan.. * willing to share the secret of beauty with other people...
View my complete profile
RaUdHoTuL JaNnAh© DiseƱado por: Compartidisimo