topbella

Thursday, September 30, 2010

setelah sekian lama....

apa korang fkir bler tgk title nie??
haha...
jgn fkir yg aku akan ckp sal benda yg jiwang2 ek...
xder mse k..hehhe..
tp skali skala tu xper lah kan..ahakzz....

dah!!...hentikan!!.kembali ke jalan yg betul...

okey..
per yg aku nk cite sbenarnya tak lah menarik sgt pun...
tp korang baca jer lh k...
wlaupun tak ikhlas...huhuhu..sedih beb...heee..

lme gler tak post pape kt blog aku nie..
bkn apa,disebabkan malas tahap gaban yg amat sgt...
membusykan diri sndri wat benda yg mcm2..
sibuk study yg skali skala jer..
bler ada test or quiz baru nk pasang mata jadi klawar...hahah..
tambah lagi dgn cuti jer memanjang...(part paling aku skerrr..)

thats why lah my title is setelah sekian lama...
ada sambungannya tu...kikiki..
setelah sekian lama tak tulis blog lah...ahhahaha..
mengarut jer aku nie kan...
salah satu perangai buruk aku..hahaha..
malu skit JANNAH mengaku keburukan dri sndri...hoho!!



wokey lah..mesti korang bosan gler dah baca cite ntah pape aku tlis nie..
xder faedah pun nk share kali nie...
laen kali lh kot lau hati aku terbuka nk tulis lg yer...


okey..nk blah dah...
ada request nie utk korang smua..
doakan aku sukses dlm exam yer...
start 27 oktober nie...huhuhu,,..
takottttt tauuuu...
waaaaaa....

okey lh...
balik2 okey kan....hehehe..
love u all...
dadaaaa.....


4 comments:

Azzahra said...

Kak Jannah ntah pa2 yg kak Jannah taip... haha... tension ka mo dkt exam ni...? Ana doakan kita semua memperoleh kecemerlangan bsama-sma... BE PREPARED DIZ COMING 27TH OCT...hihi...

jannah slumber said...

hahhaha...ntah..main tulis jer tu..merepek skit..hheheh...lbh kurang tension gak lh..kihkih...okey..gd luck utk kita smua yer...zalika free ka skrng??

Azzahra said...

Free... tggu mo buka posa skrg lg managing blog...:)

jannah slumber said...

owh..bah,yar lh..selamat buka pose yer...heheh..mau minta ajar kasi masuk gadget bah nie..tak pandai dpt2 nie..heheh..

About Me

My Photo
jannah mohd nor
sandakan, sabah, Malaysia
* study degree in marketing at UITM kota kinabalu sabah... * part time business.. * from sandakan.. * willing to share the secret of beauty with other people...
View my complete profile
RaUdHoTuL JaNnAh© DiseƱado por: Compartidisimo