topbella

Tuesday, March 15, 2011

SEGMEN: BLOGGER IKUT NEGERI....( BEN ASHAARI )

www.benashaari.com/2011/03/segmen-blogger-ikut-negeri.htmlfirst time ikut segmen ben ashaari nie...
sebelum nie hati tak terbuka lagi..hehehe...
dah terbuka nk ikut, time tu plak lah dah tutup....huhuhu...
nie kali lah mau ikut..
hope ben ashaari dpt terima lah kan....
^_^..
latar belakang

ok..first sekali nak cerita lah serba sedikit sebanyak pun blh kan ttg latar belakang gadis ini...hehehe...
nama full jannah mohd nor....
umur angka masih tak banyak lagi...
baru 20 tahun..bulan 5 nie baru masuk 21 tahun..
rasa mcm tua sangat dah weh...
lahir di SABAH...asal NEGERI SEMBILAN...
so, asal sebenar mmg mixed lah...sabah + n.9....
ayah orang sana..jadi ikut asal ayah lah kan...
duduk SABAH memang dah lama..
sejak belum lahir lagi..
jadi kalau orang tanya orang apa nie??
orang SABAH mak cik..pak cik...nenek...tok....
dgn bangganya gitu...hehehhe...
pandai cakap SABAH sikit2..kalau mau try..boleh bah kalau kau...
tu jer lah kan..
selesai..!!....harap dah maklum yer...^_^..

profesion sekarang

terus terang cakap lah kan..
masih lagi study kat UITM SABAH..
nah..SABAH lagi kan...
mmg saya orang SABAH BAH...
tak dapat disangkal sudah...

blog favaourite saya

dah tau mau lagi tanya...heheh..
semestinya blog ben ashaari...
sbb???
abg ben selalu update blog n story dia semua syok2 bah...

blog yang saya tak suka masuk...

blog yang cerita nya mengarut2 jak..
n then blogger yg suka betul kutuk2 orang,,,
saya ndak SUKA!!!....
nama empunya BLOG rahsia.....

impian saya terhadap blog saya

semestinya ingin dapat ramai follower lagi...
kesian bah saya...baru seciput follower...bikin malu...huhuhu....
n then mau rajin2 update lagi...
supaya orang selalu baca..kunuk lah kan..
itu jak..
sekian..harap sudi dibaca.....;)...






4 comments:

kakyong said...

singgah mari dari Perak... ;)


jemput singgah ke kakyong.com


n3 terkini kakyong.com
Penangan sup ayam kampung
Tutorial : Gobok sliding @ Tab menu accordion

jannah mohd nor said...

ok kakyong....^_^...

selamat berkenalan...;)..

QueenImah said...

salam perkenalan dari sabah...

jannah mohd nor said...

salam perkenalan disambut....

hehehehe...^_^....

About Me

My Photo
jannah mohd nor
sandakan, sabah, Malaysia
* study degree in marketing at UITM kota kinabalu sabah... * part time business.. * from sandakan.. * willing to share the secret of beauty with other people...
View my complete profile
RaUdHoTuL JaNnAh© DiseƱado por: Compartidisimo