topbella

Tuesday, October 5, 2010

stress blajar LAW...

wokey...
exam makin dekat..
dan aku makin stress gler..tak tau nak watpe...huhuu..
subjek yg aku paling takot..
dah terang lagi bersuluh lh kan..title this post trang tang2 sal LAW..
so,law adalah bagi aku killer subject for this semester..

aku sker sbenarnya subjek nie..
tp lambat utk aku tangkap apa yg mdm ajar di class...
nk kena refer dictionary dlu cz aku nie lemah tersangat2 bi...huhuhu..
nk kena baca membaca...
hafal fakta..
hafal kes2 yg ada n paling penting skali smuanya lebih kepada FAKTA!!!!...

aku tension..
tension..
sob..sob...
huhuhu..
tension tahap ayam berak kapur..
huahuahua....
aku just mampu study n try yg terbaek jer lh nie..
nothing to do yg melebihi tahap pengetahuan aku...huhuhu...

hopefully smuanya akan baek2 saja lh..
doakan yg terbaek for me k...
amin2...

2 comments:

Azzahra said...

aii... 2 tired pas revise atau prut pnuh kekenyangan hehe?...siap da tapau lg arhh... bkuny mna..?

jannah slumber said...

hehehhe...
dua2 lh kot...
so tired bercerita n ketawa..
n smpingannya study....hehehe..buku dlm beg yer..^-^..

About Me

My Photo
jannah mohd nor
sandakan, sabah, Malaysia
* study degree in marketing at UITM kota kinabalu sabah... * part time business.. * from sandakan.. * willing to share the secret of beauty with other people...
View my complete profile
RaUdHoTuL JaNnAh© DiseƱado por: Compartidisimo