topbella

Sunday, October 3, 2010

innalillah...

salam...
semalam aku baru jer dpt berita dari kwn aku yg bapa die dah meninggal dunia petang semalam sbb sakit..
huhuhu..
innalillah...
mungkin ajal dah menjemput..
kita tak dapat buat pape..
just trima dgn hati yg redha...
smua tu ketentuan ALLAH...

itu lah yg aku cuba nasihatkan die smalam..
even kami kira nyer tak rapat sgt..
tp spe yg tak turut simpati lau der kwn kita kehilangan seseorang yg disayangi..
skali lagi..salam takziah utk kwn aku tu..
ini lah kwn aku tu....


die seorang kwn yg baek...
selalu bagi motivasi kat kitorang smua...
seorang kwn yg ceria gak lh..
selalu mencetuskan suasana yg penuh gelak ketawa..
hehhe..

tp sayangnyer die tak sambung blajar dah...
dapat spa 8..
best kan??
dah dapat keje time muda2 lagi..
heheh...

okey lah...
aku harap sgt2 kwn aku tu dapat tabhakan diri mengharungi smua dugaan nie..
hope die redha atas sgalanya..
amin2..

al-fatihah....

2 comments:

Azzahra said...

inna lillah wa inna ilaihi rajiiun.. salam takziah buat tman kak jannah...

jannah slumber said...

insyaallah..nnti kak smapaikn sama die k...

About Me

My Photo
jannah mohd nor
sandakan, sabah, Malaysia
* study degree in marketing at UITM kota kinabalu sabah... * part time business.. * from sandakan.. * willing to share the secret of beauty with other people...
View my complete profile
RaUdHoTuL JaNnAh© DiseƱado por: Compartidisimo