topbella

Saturday, July 31, 2010

outing time...hehhhe..

salam...


outing time for me is time to relex..
tp tak juga sebenarnya...heheh..
sebba bler dah outing nie..
banyak benda yg kita kena korbankan..

first:

1.duit
2.masa
3.assingnment yang berlambak
4.tidur
4.n banyak lagi lah...

aku selalu gak ckp yg lau nak p outing is for relex tp sebenarnya penat gler beb bler dah balik umah..mcm nak pengsan cz sehari suntuk berjalan...
tak ker perah tenaga tu nama nyer...
tp klu sekali sekala aku tak kisah sgt pun...
lau berkali2 boleh botak gak kepala my father cz banyak kali nak kena masukkan duit..
heheheh...
pape pun..
outing sekali sekala is the best.....kikikiki...

About Me

My Photo
jannah mohd nor
sandakan, sabah, Malaysia
* study degree in marketing at UITM kota kinabalu sabah... * part time business.. * from sandakan.. * willing to share the secret of beauty with other people...
View my complete profile
RaUdHoTuL JaNnAh© DiseƱado por: Compartidisimo